Vjesti

U UREDU DJEDA MRAZA VLADAJU RADOST I VESELJE

Posted by u u Vjesti

Kako nam se bliži subota i vrijeme dolaska Djeda Mraza u njegovom donjomiholjačkom Uredu iz dana u dan sve je više roditelja i djece, pa je samim tim i veselije. Djeca se odlično zabavljaju s uvijek dobro raspoloženim vilenjacima, pišu pisma djedici sa svojim željama, jedu kolače, piju čaj i razne druge bezalkoholne napitke. Iz donjomiholjačkog „UREDA DJEDA MRAZA" na njegovu je adresu ovih dana otišlo već tone i tone pisama, a on će u subotu pokušati ispuniti sve dječje želje koje su u njima napisane. Djedov Ured ponovno je posjetio i naš tvorac i idejni vođa te sve ono što još uz njega ide, a malo nam je lijeno pisati, Nenad Kamenić, alias-Sudden Stone te iako više nije u godinama u kojima se piše pismo sa željama djedici, svoje želje povjerio Baki Mraz koja ga je nagovorila da ga ipak napiše. Takav kakav jest, Sudden Stone je pred djedicu postavio sigurno najteži zadatak kojega je ikada itko pred njega postavio, budući da je još uvijek samac poželio je savršenu ženu. Baka Mraz mu je puna razumjevanja rekla kako će se djedica potruditi da mu ispuni čak i tu želju, no, kako je opće poznato da je jedino savršeno biće, pa tako i savršena žena, na ovome planetu Alessandra Ambrosio, koja je već udana, čini nam se kako će i ova želja Sudden Stonea ostati samo još jedan neispunjen san, baš tužno. No, što je tu je, ipak je puno važnije da djedica u subotu obraduje i razveseli naše najmlađe, a Sudden Stone će već negdje naći utjehu i ispunjenje barem dijelića svojih snova.

Nastavi čitati
Hitova: 98 0 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

"BOŽIĆ MED" ZA VAŠE ZDRAVLJE

Posted by u u Vjesti

Akcija Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca „U SUSRET BOŽIĆU" i dalje je u tijeku te se u sklopu iste svakoga dana u samom središtu Grada predstavljaju razna Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i Udruge iz Donjeg Miholjca i okolice u što su se već uvjerili i brojni građani koji svakodnevno ili povremeno prolaze središtem Grada. Sutra je tržni dan, pa se očekuje i veća cirkulacija građana kroz Grad, pa tako i kroz njegovo središte te ih iz OPG-a „BOŽIĆ MED" pozivaju da posjete i njihov štand s medom i proizvodima od meda. Treba reći da je OPG „BOŽIĆ MED" najnagrađivaniji OPG koji se bavi pčelarstvom i pčelinjim proizvodima te ćete sigurno u širokoj lepezi njihovih proizvoda pronaći ponešto i za sebe ili svoje najmilije. Sam med u ovo doba godine itekako je potreban ljudskom organizmu ali tu su i brojni drugi proizvodi koje se može iskoristiti čak i kao odličan poklon za nadolazeće blagdane stoga vam i mi iz „BlogaOdPitona" preporučamo da štand OPG-a „BOŽIĆ MED" sutra svakako posjetite te se i sami uvjerite u kvalitetu njihovih proizvoda, mi sigurno hoćemo.

Nastavi čitati
Hitova: 58 0 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

VAŽNO!!!-OBJAVKA IZ "DOROSLOVA"

Posted by u u Vjesti
Prije nekoliko trenutaka u redakciju "BlogaOdPitona" stigla je obavijest stručnih službi donjomiholjačkog "DOROSLOVA" koju vam kao i obično prenosimo u cijelosti:"Obavještavamo i molimo građane koji nisu platili dospjele račune za odvoz otpada da podmire svoje obveze prema komunalnom poduzeću Doroslov, jer je Doroslov primoran radi zakonski kratkog roka zastare za potraživanja na neplaćene račune fizičkih osoba– građana i korisnika svojih usluga, početkom 2015. godine pokretati ovršne postupke.Kako bi izbjegli sve neugodnosti i dodatne troškove, MOLIMO GRAĐANE ZA RAZUMIJEVANJE te da što prije podmire svoje račune koji su dospjeli za plaćanje."...
Nastavi čitati
Hitova: 370 3 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

MILAN KUJUNĐIĆ POSJETIO D.MIHOLJAC

Posted by u u Vjesti

Grad Donji Miholjac u okviru predsjedničke kampanje danas je posjetio kandidat „HRVATSKE ZORE", dr. Milan Kujunđić u društvu s članovima samog vrha HDSSB-a te lokalnih čelnika koji također podupiru njegovu kandidaturu. U prijepodnevnim satima Kujunđić se tako družio i fotografirao s građanima u samom središtu Grada uz kuhano vino i čaj, a gostovao je i u programu lokalne radio postaje, RDM-a, putem koje je svoj već svima dobro poznati program predstavio slušateljima. Ako ćemo suditi po broju okupljenih građana na ovom druženju mogli bismo doći do zaključka da u Donjem Miholjcu Kujunđić baš i nema puno potencijalnih birača ali to bi bio pogrešan zaključak budući da je druženje održano tijekom radnog vremena te na njega mnogi nisu mogli doći. Sam Kujunđić u našem Gradu vjerojatno uživa puno veću potporu birača već samim tim što je kandidat kojega podupire HDSSB, pa vjerujemo da bi na ovom druženju bilo puno više građana da je ono održano u kasno popodnevnim ili večernjim satima.

Nastavi čitati
Hitova: 190 0 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

PA ONI SU DOISTA MEĐU NAMA

Posted by u u Vjesti

Desetljećima nas već mnogi uvjeravaju da mali zeleni postoje, da posjećuju naš planet, pa čak da i mnogi od njih već dugo, dugo žive među nama. Razvojem društvenih mreža informacije o pojavi malih zelenih su gotovo svakodnevne, pa je mnogima od nas već postalo posve normalno svakodnevno čitati o pojavio NLO-a, pa i samih malih zelenih po raznim mjestima diljem planeta. I nama u „BloguOdPitona" davnih je dana posve normalno svakodnevno ponešto o njima pročitati ili pogledati neki novi video snimljen negdje u nekoj divljini, a u posljednje vrijeme i sve bliže naseljenim područjima, pa i u okolici velikih svjetskih gradova. Potvrda da oni doista postoje te da se već godinama kriju među nama došla je večeras tijekom HTV-ova Dnevnika. Naime, kao da su se mali zeleni u jednom trenutku odlučili pokazati cijelom svijetu i odjednom su svi nama poznati likovi koje svakodnevno gledamo na malim ekranima poprimili svoje pravo obličje i boju, dobro, likom su ostali posve isti samo što su sada zeleni, baš onakvi kakvima smo ih i zamišljali, ipak, iako smo znali ili barem sumnjali, da su tu negdje oko nas, ni na kraj pameti nam nije bilo da ih ima baš toliko. Hm, brdo mu belo, stvarno su zeleni, uglavnom.

Nastavi čitati
Hitova: 100 0 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:
0

autobrarostdomdoroslovhdssbhdzslavonainfojedinkunaorahmladostsdpmihael

Danas191
Jučer885
Ovaj tjedan2797
Ovaj mjesec18533
Ukupno417629