Vjesti

VIKEND DONOSI PREGRŠT DOGAĐAJA

Posted by u u Vjesti

Nakon gotovo tri mjeseca zatišja i mrtvila vikend pred nama donosi pregršt zanimljivih događaja kako u gradu Donjem Miholjcu, tako i okolnim mjestima i Općinama. Osim što će naš Grad tijekom sutrašnjeg dana posjetiti predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović sa suradnicima, o čemu smo vas već opširno izvijestili, sutra i u nedjelju biti će održane smotre folklora u čak tri mjesta na području bivše općine Donji Miholjac. Sutra će u Podravskim Podgajcima biti održani „SUSRETI NARODA I KULTURA" na kojoj će se predstaviti KUD „NAPREDAK" Drenja, a početak je u 20:00 sati. Na području općine Magadenovac, točnije u Šljivoševcima, biti će održana smotra folklora pod nazivom „SUNCOKRET MI URODIO DIKO" kojegu će otvoriti predsjednik RH, Ivo Josipović, a početak je u 18:30 dok će u nedjelju u Viljevu po sedmi puta biti održana smotra folklora „OD KONOPLJE I LANA VREĆA TKANA" čiji će središnji dio započeti u 19:00 sati. Naravno, u svim će tim mjestima u povodu održavanja ovih kulturnih manifestacija biti održani i razni drugi zanimljivi događaji koji će se odvijati tijekom cijeloga dana, pa tako oni koji vole tradiciju ovoga vikenda svakako imaju što vidjeti. Osim toga, ovoga vikenda započinju i ligaška nogometna natjecanja o kojima smo vas već izvijestili, pa nema potrebe da se ponavljamo dok će biciklisti „MARATON TEAM-a" do novih odličja u nedjelju pokušati doći u Orahovici na novoj utrci Slavonske brdske biciklističke lige. Dakle, ovaj vikend donosi za svakoga po nešto, na vama je samo da se odlučite.

Nastavi čitati
Hitova: 33 0 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

POSJET PREDSJEDNIKA RH IVE JOSIPOVIĆA D.MIHOLJCU-PROGRAM POSJETA

Posted by u u Vjesti
Vjerujemo kako vas danas najviše zanimaju informacije o posjeti predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića gradu Donjem Miholjcu, a moramo priznati da smo program i protokol njegovoga boravka u našem Gradu i okolici i mi u redakciji „BlogaOdPitona" s nestrpljenjem očekivali i prije nekoliko trenutaka iz Ureda predsjednika RH-a napokon nam je stigao i E-mail sa službenom satnicom i svim mjestima i aktivnostima koje će i na kojima će se predsjednik sutra tijekom svog boravka pojaviti. Vama je svakako najzanimljiviji predsjednikov susret s građanima, popularno nazvan „Kava s predsjednikom", a koji je predviđen za 15:30 u caffe baru „ROST". No, da vam mi sada tu ne bismo previše filozofirali prenosimo vam kopiju dokumenta kojega smo dobili na našu E-mail adresu u kojemu je cjelokupni plan posjeta predsjednika Ive Josipovića gradu Donjem Miholjcu i općini Magadenovac. OBAVIJEST UREDNICIMA I REDAKCIJAMA Obavještavamo vas o programu predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića za subotu, 23. kolovoza 2014. godine: DONJI MIHOLJAC13,00 sati Predsjednik Republike razgovarat će s čelnicima grada Donji Miholjac (Gradska uprava Grada Donji Miholjac, Vukovarska 1)13,45 sati Predsjednik Republike posjetit će tvrtku Altrad Limex d.o.o.(Industrijska zona, Vukovarska 77a)14,15 sati Predsjednik Republike posjetit će tvrtku Kanaan d.o.o.(Industrijska zona, Janjevci 4) OPĆINA MAGADENOVAC17,30 sati Predsjednik Republike razgovarat...
Nastavi čitati
Hitova: 106 0 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

PREDSJEDNIK RH I.JOSIPOVIĆ U D.MIHOLJCU

Posted by u u Vjesti
Donji Miholjac se priprema za posjet predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića koji će u Gradu boraviti u subotu, no, sam protokol predsjednikovoga boravka još uvijek nije dostupan novinarima i javnosti budući da u ovom trenutku još uvijek nije niti napravljen. Naime, kontaktirali smo danas sam Ured predsjednika RH gdje su nam rekli kako će konačan protokol predsjednikova boravka u Donjem Miholjcu biti završen tek sutra, jer, još uvijek pristižu zamolbe raznih gospodarstvenika i medija za susret s predsjednikom u četiri oka ili intervju tijekom boravka u samom Gradu. Ono što sa sigurnošću možemo reći jest to da će biti održano primanje u uredu gradonačelnika Zorana Kovača. Potom bi predsjednik Ivo Josipović sa suradnicima trebao obići Industrijsku zonu, s predstavnicima Grada, političkih stranaka i gospodarstvenicima ručati u hotelu „BORIK", a u kasnim popodnevnim i večernjim satima posjetiti Šljivoševce gdje će se pojaviti na smotri folklora „SUNCOKRET MI URODIO DIKO". Ukoliko sutra uspijemo doći i do ostalih informacija o kretanju predsjednika i njegove pratnje, što vjerujte nije nimalo lako, na vrijeme ćemo vas i o tome izvijestiti....
Nastavi čitati
Hitova: 555 3 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

NA PRAGU SMO NOVE ŠKOLSKE GODINE

Posted by u u Vjesti

Početak nove školske godine sve je bliže i krajnje je vrijeme da se roditelji pobrinu za potrepštine svojih đaka, pa su prema njihovim potrebama ovih dana usmjerene i aktivnosti nabave donjomiholjačkih papirnica i knjižara. Udžbenici još nisu stigli u prodavaonice, oni su, kako je to u Hrvatskoj i uobičajeno, još uvijek u tiskarama, no, ostali školski pribor je tu. Razne vrste olovaka, bilježnica, šiljila, gumica, torbi u svim bojama te sve ostalo što bi u nadolazećoj školskoj godini moglo zatrebati vašim đacima već je na policama donjomiholjačkih trgovina i čeka samo na vas. Bilo bi dobro da sve te školske potrepštine nabavite prije nego pristignu i udžbenici kako biste izbjegli velike troškove koji vas svakako očekuju ali ih je lakše podnijeti u nekoliko obroka nego odjednom.

Nastavi čitati
Hitova: 81 0 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

STVARNO NAS IMA SVAKAKVIH

Posted by u u Vjesti

Kako smo mi u „BloguOdPitona" i očekivali, mnogi od vas su ponovno napisali vrlo neugodne, pa i uvredljive komentare na tekstove u kojima smo posljednjih dana pisali o problemima koji su se pojavili u vezi s gospodarenjem otpadom i „ZELENIM OTOCIMA" u gradu Donjem Miholjcu ali i prigradskim naseljima. Ništa čudno budući da već i sami znamo kako imamo nekoliko posjetitelja naših stranica koji na stranice dolaze samo kako bi nekoga s više ili manje, a najčešće potpuno bez ikakvog razloga popljuvali te se na taj način oslobodili svojih vlastitih frustracija, iako ih se time uopće neće uspjeti osloboditi nego će one u konačnici iz dana u dan samo rasti ali dobro, takvi neka i dalje pljuju, mi im pomoći ne možemo, a nekako baš i nemamo potrebu to učiniti. Vratimo se „ZELENIM OTOCIMA", većina građana ispravno koristi sve ono što im je na „ZELENIM OTOCIMA" ponuđeno i pridržava se pravila i načina ponašanja i razvrstavanja otpada, kako kod kuće, tako i na samim „ZELENIM OTOCIMA", no, uvijek ima onih koji su nešto manje ili pak nešto više inteligentni ili ne, pa onda neki od njih dođu na ideju da nešto jako veliko može stati u nešto što je puno manje.

Nastavi čitati
Hitova: 277 7 Komentara
Ocijeni ovaj blog zapis:

logo 322

piton

Danas846
Jučer1131
Ovaj tjedan4874
Ovaj mjesec18487
Ukupno300838